اعظم عباس زاده با اشاره به اينکه تنها 28 سال دارد، افزود: ابتدا با سرمايهاي حدود يک و نيم ميليون تومان توليد آثار شيشهاي را شروع کردم.
وي که هم اکنون توليدات خود را در اولين نمايشگاه سراسري بازرگاني صنايعدستي و تخصصي نساجي سنتي خراسان شمالي به معرض نمايش گذاشته، ادامه داد: شيشه گري در استان آذربايجان غربي به شيوه حرارت مستقيم انجام ميشود و اين استان هنرمندان بسياري نيز در رشتههاي تراش روي شيشه و ميناي شيشه دارد.
اين هنرمند رشته شيشه گري با بيان اينکه دانشجوي رشته شيمي دانشگاه اروميه است، تصريح کرد: اين رشته کمک بسياري در ايجاد نوآوري و ابتکار در محصولات به من کرده است.
به گفته اين شيشه گر هنرمندان اين استان بخشي از محصولات را با تمرکز بر جنبه هنري و بخش ديگر را مطابق با سليقه خريداران توليد ميکنند.
وي در ادامه گفت: هنرجويان علاقمند به شيشه گري با مراجعه به اين کارگاه تعليمات لازم را فرا ميگيرند و سپس در صورت تمايل ميتوانند در اين کارگاه مشغول به کار شوند.
اين صنعتگر يادآور شد: خوشبختانه معاونت صنايعدستي اين استان فضاي تاريخي يخچال 9 پله را در اختيار تعدادي از هنرمندان اين رشته قرار داده است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اين يخچال در محل مناسبي واقع شده و بازديدکنندگان بسياري روزانه از توليدات اين نمايشگاه ديدن ميکنند.
112/
انتهای پیام/